Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци с ново издание - „Биологично здраве на плодовете и зеленчуците“

Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци с ново издание - „Биологично здраве на плодовете и зеленчуците“
 
Наръчникът е посветен на превенцията на добре известните увреждания при съхранението на плодовете и зеленчуците
 
 
 
 
Какво води до развалата на плодовете и зеленчуците? Как да предотвратим замърсяването им с микроорганизми? Как да съхраним свежестта им при транспортиране?
 
На тези и много други въпроси, свързани с правилното съхранение на плодовете и зеленчуците, дава отговор новото издание на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци. Наръчникът, който вече излезе от печат е със заглавие „Биологично здраве на плодовете и зеленчуците. Превенция на добре известните увреждания при съхранението им“ с автор доц. д-р Росица Еникова.
 
В него ще откриете подробна професионална информация за процесите на развала на плодовете и зеленчуците – причини, следствия и загуби. Засегнати са темите за почвеното замърсяване на плодовете и зеленчуците с микроорганизми, фитопатогенни микроскопични гъбички и фитопатогенни бактерии. В наръчника е описана подробно нормативната наредба, свързана с проблема за развалата на плодовете и зеленчуте. Освен теоретичната материя в изданието ще откриете и множество практически съвети за правилното им съхранение. 
 
Поръчки за наръчника можете да направите на office@org-bg.net или на телефон 02/987 47 43.